Omleta cu broccoli la cuptor


Ingrediente:
oua
buchetele de broccoli
sare, piper
parmezan ras
ulei

Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper proaspat macinat.
Am uns un vas termorezistent cu putin ulei. Am turnat ouale batute in vas, iar deasupra am aranjat buchetele de broccoli si am presarat parmezan proaspat ras. 
Am dat vasul la cuptor la o temperatura de 200 grade Celsius, unde l-am lasat pana ce omleta s-a rumenit ... 

Cate oua, cat broccoli sau parmezan punem in omleta depinde de gustul fiecaruia ... mie-mi place in mod special broccoli asa ca la 3 oua am pus o mana buna de buchetele maruntite si 2 linguri de parmezan ras.

9 comentarii:

  1. A venit primavara in casa ta!!! ce culori superbe!!! adorabila imagine!!! si gustoasa tare sa nu uitam

    RăspundețiȘtergere
  2. Si gustoasa si sanatoasa. O idee buna, in curind o sa am broccoli proaspat ...

    RăspundețiȘtergere
  3. ce dragute sunteti!
    multumesc : DiaMar , Fancy Cake , Adina , Aziz , Dana , Delicious Flavours , Antonina , Dani ...
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere