Biscuiti sarati cu sofran



Ingrediente:
250 grame faina alba
100 grame cascaval ras
3 linguri parmezan
3 linguri smantana
90 grame unt, la temperatura camerei
1 ou
1 lingurita rasa de sare
1/8 lingurita sofran de Spania


Din ingredientele enumerate mai sus am facut un aluat, pe care l-am invelit intr-o folie alimentara de plastic si l-am dat la rece pentru 30 de minute.
Am pornit cuptorul si l-am setat la o temperatura moderata, eu l-am setat la 190 grade Celsius( eu folosesc un cuptor pe gaz, astfel ca pentru un cuptor electric ar fi suficiente si 180 de grade Celsius).
Am scos aluatul de la rece si am intins o foaie cu o grosime de 0,5 cm. Cu o rotita zimtata am taiat aluatul in biscuiti patrati pe care mai apoi i-am asezat intr-o tava. 
Am dat tava la cuptor pentru 12 minute. 
Important: Biscuitii vor copti cand sunt rumeniti putin.
Super buni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu