Orez cu legume

Ingrediente:
(pentru 2 portii)
o jumatate de ceasca de orez pentru risotto( timp fierbere 16 minute)
200 grame legume congelate
250 ml apa
cate un praf de sare, piper si boia iute
1 lingurita ierburi provence

Mod de preparare:
Am pus la fiert apa cu sarea, boiaua si piperul. Cand a inceput s-a fiarba apa am adaugat orezul. Cand orezul era pe jumatate fiert am adaugat legumele si ierburile provence si am mai lasat pe foc pentru inca 6-8 minute. Daca este nevoie, pentru a nu se prinde orezul si legumele de fundul tigai se completeaza cu inca putina apa.


 Si uite gata orezul cu legume...


L-am folosit ca si garnitura la pieptul de pui cu lamaie, alaturi de un sos de marar proaspat cu putin usturoi!


Sa aveti pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu