200 grame ciuperci
1 ceapa verde
cimbru de gradina
2 linguri de ulei
1 lingura de smantana
1 lingura de smantana
3 oua
ardei iute Cayenne ( uscat si pisat)
piper, sare
Mod de preparare:
Am dat drumul cuptorului si l-am setat la 200 grade Celsius.
Am pus la incins uleiul in tigaia mea de aluminiu. Odata incins uleiul, am adaugat ceapa maruntita, cimbrul uscat de gradina (ce mireasma emana ...) si ciupercile din congelator!
"Vechii egipteni considerau ciupercile a fi o masa regala la propriu[...]" Dr. Ing. Ioana Tudor |
si putin ardei iute ...
...am adaugat ouale batute peste ciuperci
si am introdus tigaia in cuptor pentru 10 minute, timp in care am taiat o rosie am presarat-o cu sare si am stropit-o cu putin ulei de masline....cele 10 minute au trecut si frittata mea era gata!
Pofta buna!
Arata foarte gustos, eu pregatesc o varianta mai simpla,,, fara smantana (stii ca nu-mi place) iar ciupercile fac tot deliciul !!!
RăspundețiȘtergeremerci draga mea, esti libera sa testezi cum doresti reteta! eu pregatesc frittata si fara smantana, asa are mai putin colesterol! ...despre ciuperci nici nu as stii cu ce sa incep..sunt printre legumele mele preferate...ador sarmalele de post cu ciuperci!
RăspundețiȘtergere