250 grame faina
50 grame zahar
50 ml ulei
100 ml lapte
putina sare
1 lingurita praf de copt
esenta vanilie
Mod de preparare:
Setati cuptorul la 180 grade Celsius.
Intr-un vas puneti faina, zaharul, praful de copt, sarea, esenta de vanilie, si uleiul, amestecati si adaugati treptat compozitiei laptele. Intindeti o foaie subtire de 5 mm ( cu o furculita am trasat linii superficiale pe foaie). Taiati fursecuri in forme rectangulare. Intr-o tava asezati o foaie de copt si apoi fursecurile la distanta intre ele. Dati-le la cuptor pentru circa 20 de minute. Au iesit pufoase si moi, numai bune dimineata langa o ceasca de cafea!
***Se poate folosi in loc de praf de copt si bicarbonatul de amoniu, insa am preferat praful de copt pentru ca fursecurile ies moi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu