Ciorba de legume


Ingrediente:
1 sfecla rosie, pana in 300 grame
4 cartofi
3 ceape verzi
3 morcovi
2 patrunjei
1 ardei rosu gras
200 ml bulion
sare, piper
1,5 litri apa
frunze patrunjel, marar si leustean
tarhon uscat

Am taiat cartofii cuburi, morcovii si patrunjelul rondele si le-am pus la fiert in apa impreuna cu un fir de leustean proaspat si tarhon uscat, ramas din toamna. Cand au inceput sa fiarba legumele am adaugat sfecla data prin razatoare, ardeiul si cepele taiate marunt si bulionul. Cand legumele din ciorba au fiert am adaugat dupa gust sare si piper, si am oprit focul. Dupa 5 minute am adaugat  frunzele de patrunjel, marar si leustean taiate.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu