Pulpe de pui cu ananas la cuptor


Ingrediente:
(4 persoane)
8 pulpe de pui superioare dezosate si fara piele/ 4 pulpe intregi
300-350 grame ananas curatat si taiat bucatele
1 ceapa alba
1 ceasca de vin alb
sare, piper
ulei

Intr-o cratita, resistenta la cuptor(fara manere de plastic) am incins cateva linguri de ulei si am prajit usor pulpele de pui pe ambele parti, cate 2 minute pe fiecare parte. Am adaugat ceapa taia julienne, am mesctecat de cateva ori si dupa 3 minute am tras cratita de pe foc. Am adaugat bucatiile de ananas si am turnat pe deasupra ceasca de vin alb si 1/2 ceasca de apa. Am presarat putin sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 40 de minute, la 200 grade Celsius, pana ce carnea s-a rumenit ... simplu si gustos ... o combinatie dulce-acrisoara!


Sursa: 1000 retete pentru incepatori si bucatari amatori, Xabier Gutierrez

3 comentarii: